Steun onze ploeg tijdens de 20 km van Brussel!

Artikel geplaatst 25 mei 2017 Print Friendly

Steun onze ploeg tijdens de 20 km van Brussel! Zondag 28 mei doet ATD Vierde Wereld voor het 13e jaar op rij mee met de 20 kilometer van Brussel. Is lopen toch niet echt je ding, maar wil je onze ploeg wél steunen? Wel, er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen!
-  Je kan onze lopers sponsoren (indien je van buiten België wil steunen, doe dit dan via de internationale website, duidt België aan als bestemming en vermeld de ’20 km van Brussel’.
-  Je kan je bij het animatieteam van onze kleedkamer voegen op zondag 28 mei.
-  Je kan tijdens de loop onze lopers aanmoedigen. We spreken hiervoor om 10u af op de 14e kilometer (aan het metrostation Hermann Debroux)
-  Je kan ons helpen bij de ondersteuning van onze kleedkamer door drank of voedsel te bevoorraden of door het werk van de kinesisten te financieren.
-  Je kan ons op logistiek vlak helpen door één of meerdere busjes ter beschikking te stellen voor het vervoer van de deelnemers tussen de parking en onze kleedkamer (pendelvervoer is tussen 9u en 15u)
-  Je kan onze T-shirt kopen of de inhoud van een ‘welcome pack’ dat we aanbieden aan onze deelnemers sponsoren.
-  Je kan deelnemen aan de financiering van de inschrijving voor de 20km van personen die leven in armoede. Voor deze mensen vormt een bedrag van 25 euro een belangrijke som geld. Giften mogen overgeschreven worden op 000-0745336-85 met vermelding ‘gift 20KM BXL’. (IBAN BE89 00007453 3685 BIC BPOTBEB1). Voor meer info: mail naar 20kmatd@gmail.com