The Pursuit of Happiness

Voorstelling door Behoud de Begeerte i.s.m. ATD Vierde Wereld Koksijde

Artikel geplaatst 23 december 2015 Print Friendly

The Pursuit of Happiness

Op 23 december om 20 u kan je in CasinoKoksijde gaan kijken naar "The Pursuit of Happiness". Reserveer je plaats via 058 53 29 99.

 

"Omdat iedereen recht heeft op een menswaardig leven, op vrijheid, op geluk en het zoeken ernaar (zoals het al in 1776 in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring stond), omdat Europa steeds meer en steeds letterlijker een Fort Europa begint te worden, omdat gastvrijheid een uiting is van elementaire beschaving, omdat vluchtelingen ook nog eens de klos dreigen te worden van de heersende terreurdreiging en omdat schrijvers niet met hun handen in de zakken willen blijven toekijken, organiseert Behoud de Begeerte bij wijze van kerstgroet een extra voorstelling van The Pursuit of Happiness.

Deze voorstelling was in maart 2015 al in verschillende Vlaamse en Nederlandse schouwburgen te zien. Ze was onlangs ook genomineerd voor de Fried van Hoof Award.

Vijf schrijvers en één zanger betreden het podium te Koksijde, waar ze een beeld schetsen van de queeste naar het geluk/het Beloofde Land/het groenere gras.

De opbrengst van ‘The pursuit of happiness’ gaat dan ook integraal naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen.

Deze productie kwam tot stand in samenwerking met ATD Vierde Wereld, antenne Koksijde."

 

Tekst en foto rechtstreeks overgenomen van: http://www.begeerte.be/page.php?page=productie&ID=329. Voor meer informatie, kan je hier klikken.